Νέα του Π.Α.ΜΕ


  • ΠΟΛ – ΕΛΕΠΑ: Για τις άθλιες δηλώσεις του Εκπρόσωπου Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών Όμηρου Τσάπαλου και την αστεία παράταση των φορολογικών δηλώσεων
    by george baz on 26/07/2024 at 15:14

    Τι άλλο θα ακούσουμε από την Κυβέρνηση και κάθε παπαγάλο της – βλέπε εκπρόσωπου τύπου Υπ. Οικ. Αλλά όχι ο μοναδικός – για την τραγωδία που ζούμε κατ’ επανάληψη κάθε χρόνο με ονομασία Φορολογικές Δηλώσεις. Τι σχόλιο να κάνουμε οι εργαζόμενοι του κλάδου για την κυριολεκτικά αστεία παράταση που ανακοινώθηκε; Ο ανεκδιήγητος κυβερνητικός εκπρόσωπος ενδιαφέρεται The post ΠΟΛ – ΕΛΕΠΑ: Για τις άθλιες δηλώσεις του Εκπρόσωπου Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών Όμηρου Τσάπαλου και την αστεία παράταση των φορολογικών δηλώσεων appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού
    by george baz on 26/07/2024 at 15:12

    Ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος μέσω της πένας του μέλους του Δ.Σ. του, μαέστρου Χρήστου Κολοβού, αποχαιρετά με οδύνη την διαπρεπή πιανίστα Βίκυ Στυλιανού, η οποία «έφυγε» από την ζωή το βράδυ της 25ης Ιουλίου, σε αθηναϊκό νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν. Πρώτο βραβείο της Σχολής Χαιρογιώργου του Ωδείου Αθηνών, η Στυλιανού, 11 ετών ακόμη, είχε κερδίσει το Α’ βρ. του Διαγωνισμού «Καίτης Παπαϊωάννου». Με υποτροφία της Γαλλικής Κυβερνήσεως σπούδασε επί 3ετία στο Παρίσι The post ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Αποχαιρετισμός στην άξια συνάδερφο και συνοδοιπόρο, την πιανίστα Βίκυ Στυλιανού appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

  • ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ
    by george baz on 26/07/2024 at 09:28

    29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΙΣ  ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΟΜΕΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ Όλες και όλοι  στην απεργία στις 29 Ιουλίου  και στη συγκέντρωση στη βουλή στις 11:00 π. μ. ! Απαιτούμε να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο έκτρωμα για την Ψυχική υγεία και Απεξάρτηση! Ένα νομοσχέδιο που ιδιωτικοποιεί και εμπορευματοποιεί πλήρως τον ευαίσθητο The post ANAKOINΩΣΗ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

  • ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΦΩΚΙΔΑΣ: Εργατικό ατύχημα στον Σκλαβενιτη Ιτεας
    by george baz on 26/07/2024 at 06:20

    Σοβαρό εργατικό ατύχημα συνέβη πριν λίγες μέρες στο κατάστημα του Σκλαβενίτη στην Ιτέα. Ο συνάδελφος κατά τη διαδικασία φόρτωσης εμπορευμάτων υπέστη ακρωτηριασμό ενός δακτύλου. Ευχόμαστε στο συνάδελφο καλή και ταχεία ανάρρωση και δηλώνουμε πως είμαστε στο πλευρό του σε οτιδήποτε χρειαστεί. Το περιστατικό αυτό δεν είναι η κακιά στιγμή. Μάλιστα έρχεται να κουμπώσει σε μια The post ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΦΩΚΙΔΑΣ: Εργατικό ατύχημα στον Σκλαβενιτη Ιτεας appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

  • Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ: Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες από το Σάββατο 27/7/24 έως την Τετάρτη 31/7/24, για την ανεύθυνη στάση της ειδικής διαχείρησης που έχει ενεργοποιήσει το κίνδυνο βιομηχανικού δυστυχήματος
    by george baz on 26/07/2024 at 06:18

    Κύριοι, Από τον Φεβρουάριο του 2020 έως και σήμερα η ΓΜΜΑΕ ΛΑΡΚΟ βρίσκεται υπό το καθεστώς ειδικής διαχείρισης. Μέχρι και τις 15/7/24 στην εταιρεία τηρούνταν οι κανονισμοί του ΚΜΛΕ και οι συστάσεις της ΕΜΝΕ, όπως αυτές ήταν αντικείμενο καθημερινής εκπαίδευσης και εξειδίκευσης στο προσωπικό της ΛΑΡΚΟ. Στις 28/7/2022 η Ειδική διαχείριση, αποζημίωσε και επαναπροσέλαβε το The post Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ: Επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες από το Σάββατο 27/7/24 έως την Τετάρτη 31/7/24, για την ανεύθυνη στάση της ειδικής διαχείρησης που έχει ενεργοποιήσει το κίνδυνο βιομηχανικού δυστυχήματος appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

  • ΕΛΕΠΑ -Παράρτημα Δυτικών Συνοικιών: Δελτίο Τύπου για την έξωση στη Πετρουπολη
    by george baz on 25/07/2024 at 12:50

    Είναι ντροπή! Ούτε 20 μέρες δεν πέρασαν από την προηγούμενη απόπειρα έξωσης της οικογένειας από το σπίτι της, η οποία απετράπη με την άμεση επέμβαση  του λαού, και τα κοράκια επιχείρησαν ξανά αλλά αυτή τη φορά σαν «κλέφτες» σπάζοντας τα παράθυρα στο σπίτι της οδού Ναϊάδων 37 στην Πετρούπολη. Όπως καταγγέλλουν άνθρωποι της γειτονιάς τα κοράκια The post ΕΛΕΠΑ -Παράρτημα Δυτικών Συνοικιών: Δελτίο Τύπου για την έξωση στη Πετρουπολη appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).