Νέα του Π.Α.ΜΕ

• Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής , Ομοσπονδία Προσωπικού Αεροπορικών Μεταφορών: Να παρθούν πίσω οι απολύσεις στην Aegean
    by Ρουδάμα Σιούλα on 25/11/2020 at 19:25

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Ανατολικής Αττικής, καταδικάζει τις δεκάδες απολύσεις εργαζομένων στις οποίες έχει προχωρήσει η «Aegean» τους τελευταίους μήνες σε πολλά τμήματα πανελλαδικά. Σε μια περίοδο που ακολουθεί την τεράστια κερδοφορία της και ενώ υλοποιεί  μεγαλεπήβολα επενδυτικά προγράμματα και απολαμβάνει εκατομμύρια από επιδοτήσεις, η «Aegean» προχωρά προκλητικά σε νέο γύρω απολύσεων. Η εργοδοσία [...] The post Εργατικό Κέντρο Λαυρίου – Αν. Αττικής , Ομοσπονδία Προσωπικού Αεροπορικών Μεταφορών: Να παρθούν πίσω οι απολύσεις στην Aegean appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Καταγγελίες για νέα κρούσματα σε χώρους δουλειάς
    by Ρουδάμα Σιούλα on 25/11/2020 at 19:18

Με αφορμή και τη χθεσινή μας συνέντευξη τύπου όλο και περισσότεροι συνάδελφοι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ συνεχίζουν να επικοινωνούν με το σωματείο μας. Με μεγαλύτερο θάρρος καταγγέλλουν συνεχώς νέα κρούσματα που επιβεβαιώνονται στα καταστήματα που εργάζονται,  εκφράζοντας έντονη ανησυχία και διάθεση να συμβάλλουν ώστε να μπει ένα τέλος στην εργοδοτική ασυδοσία. Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα [...] The post Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Καταγγελίες για νέα κρούσματα σε χώρους δουλειάς appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτ. Εκπαίδευση Αττικής “Ο ΒΥΡΩΝ”
    by Ρουδάμα Σιούλα on 25/11/2020 at 19:15

ΟΙΕΛΕ: Μια ηχηρή απουσία από τον αγώνα για την υγεία και τη δουλειά με δικαιώματα Χθες συνεδρίασε το Δ.Σ. της ΟΙΕΛΕ για να πάρει θέση στην πρόταση της ΑΣΚΙΕ για συμμετοχή στην πανεργατική απεργία την Πέμπτη 26η Νοέμβρη. Η πρόταση που κατέθεσαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και έγινε αποδεκτή από 345 Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και [...] The post Καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων στην Ιδιωτ. Εκπαίδευση Αττικής “Ο ΒΥΡΩΝ” appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Σωματείο Εργαζομένων Cosmote Evalue Αττικής: Η τρομοκρατία δε θα περάσει
    by Ρουδάμα Σιούλα on 25/11/2020 at 19:10

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Εν συνεχεία της τρομοκρατίας και του αυταρχισμού στον 2ο όροφο του Κεραμεικού το προηγούμενο διάστημα, έρχεται να προστεθεί μέσα σε ελάχιστες μέρες νέο κρούσμα εργοδοτικής τρομοκρατίας και αυθαιρεσίας στον 3ο όροφο:   Η προϊστάμενη του τμήματος inbound σε τηλεφωνική επικοινωνία με συνάδελφο που εργάζεται από το σπίτι, με απρεπείς και απαξιωτικές εκφράσεις, τον [...] The post Σωματείο Εργαζομένων Cosmote Evalue Αττικής: Η τρομοκρατία δε θα περάσει appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Αεροδρομίου Αθήνας : Απεργούμε για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων
    by Ρουδάμα Σιούλα on 25/11/2020 at 19:01

Ενώ η πανδημία θερίζει – πάνω από 1000  θανάτους και δεκάδες χιλιάδες κρούσματα  το Νοέμβρη –  η κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει  και επεκτείνει τις εγκληματικές περικοπές   δαπανών  –  κόβει άλλα 600 εκατομμύρια ευρώ  –  από τις  δημόσιες δομές Υγείας, βάζει σε κίνδυνο  την υγεία και τη ζωή του λαού. Αντί να ενισχύσει ουσιαστικά το δημόσιο [...] The post Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Αεροδρομίου Αθήνας : Απεργούμε για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• ΠΑΜΕ Web Radio – Συνδικάτο Eργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων 24 Νοεμβρίου 2020
    by pameadmin on 25/11/2020 at 18:58

Ακούστε την εκπομπή του Συνδικάτου εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων. Για αποθήκευση κάντε δεξί κλικ στο σύνδεσμο και επιλέξτε “Αποθήκευση ως…” https://d2s7ui8wxq1tmp.cloudfront.net/2020-2021/noemvrios/episitismos/episitismos24-11-2020.mp3 The post ΠΑΜΕ Web Radio – Συνδικάτο Eργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων 24 Νοεμβρίου 2020 appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).