Νέα του Π.Α.ΜΕ

• Συνδικάτο Ξενοδοχοϋπαλλήλων-Τουρισμού Κέρκυρας: 28 Σεπτέμβρη Απεργιακός Ξεσηκωμός!
    by pameadmin on 25/09/2020 at 17:48

ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Το Συνδικάτο μας ακόμη και μέσα στην πανδημία και στην καραντίνα με κινητοποιήσεις 28 Απρίλη και 15 Μάη ήταν  πρώτο  που έσυρε  το χορό των κινητοποιήσεων του κλάδου σε όλη τη χώρα. Με τους αγώνες μας  και τους αγώνες του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος αποσπάσαμε [...] The post Συνδικάτο Ξενοδοχοϋπαλλήλων-Τουρισμού Κέρκυρας: 28 Σεπτέμβρη Απεργιακός Ξεσηκωμός! appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Από τη σχολική απεργία στην Ιταλία (ΦΩΤΟ – VIDEO)
    by pameadmin on 25/09/2020 at 17:45

Στις 24-25 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε Απεργία στα σχολεία της Ιταλίας με αιτήματα την προστασία της υγείας Μαθητών-Εκπαιδευτικών. Συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη στο Υπουργείο Παιδείας στην Ρώμη καθώς και στην Πίζα και την Γένοβα, ενώ την Παρασκευή σε Ρώμη, Μιλάνο, Τορίνο, Μπολόνια και σε πολλές ακόμη πόλεις Βίντεο και Φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις στην ιστοσελίδα της συνδικαλιστικής [...] The post Από τη σχολική απεργία στην Ιταλία (ΦΩΤΟ – VIDEO) appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Δραστηριότητες συνδικάτων για την επιτυχία του Συλλαλητηρίου στις 13 Οκτώβρη
    by pameadmin on 25/09/2020 at 17:41

Τα συνδικάτα με περιοδείες, συσκέψεις, συζητήσεις με εργαζόμενους σε διάφορους χώρους δουλειάς, προετοιμάζουν την επιτυχία του Συλλαλητηρίου στις 13 Οκτώβρη.   Οι δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί είναι: ΈΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – Συσκέψεις: Σάββατο 3/10 με εργαζόμενους στα Δυτικά (Περιστέρι), Τρίτη 6/10 με εργαζόμενους στα Βόρεια (Νέα Ιωνία) Σάββατο 10/10 με νέους εργαζόμενους και εργαζόμενους [...] The post Δραστηριότητες συνδικάτων για την επιτυχία του Συλλαλητηρίου στις 13 Οκτώβρη appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Το πρόγραμμα του web radio του ΠΑΜΕ την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020
    by pameadmin on 25/09/2020 at 17:40

Το πρόγραμμα του web radio του ΠΑΜΕ την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 έχει ως εξής : Από τις 2μμ έως τις 8μμ, εργατικά δελτία ειδήσεων ανά μία ώρα.  Στις 4μμ, εκπομπή ‘’Οι αγώνες στο επίκεντρο’’. Το καθημερινό ενημερωτικό μαγκαζίνο που ασχολείται με όλα τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας και παρουσιάζει τη δράση του ταξικού, εργατικού [...] The post Το πρόγραμμα του web radio του ΠΑΜΕ την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Ομοσπονδία Τύπου-Χάρτου: Όλοι στο συλλαλητήριο στις 13 Οκτώβρη δίνουμε τη δική μας απάντηση
    by pameadmin on 25/09/2020 at 17:38

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 13 ΟΚΤΩΒΡΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ   Από τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και τα νέα αντεργατικά μέτρα που ανακοίνωσε, επιβεβαιώθηκε ότι εμείς οι εργαζόμενοι, ο λαός, δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα πέρα από νέα βάρη και θυσίες για να αυξηθούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων.   Ταυτόχρονα η [...] The post Ομοσπονδία Τύπου-Χάρτου: Όλοι στο συλλαλητήριο στις 13 Οκτώβρη δίνουμε τη δική μας απάντηση appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε πρόσφυγες-μετανάστες στη Λέσβο
    by pameadmin on 25/09/2020 at 17:32

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου και ο Σύλλογος Προοδευτικών Γυναικών Μυτιλήνης, προέβησαν σε μια πρώτη διανομή ειδών πρώτης ανάγκης(τρόφιμα, νερά, πάνες, γάλατα για μωρά, γυναικεία είδη προσωπικής υγιεινής , μάσκες και αντισηπτικά) σε δοκιμαζόμενους πρόσφυγες και μετανάστες, που συνεχίζουν να είναι εγκλωβισμένοι κάτω από άθλιες συνθήκες. Η ανταπόκριση του κόσμου για έμπρακτη αλληλεγγύη ήταν άμεση [...] The post Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε πρόσφυγες-μετανάστες στη Λέσβο appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).