Νέα του Π.Α.ΜΕ

• ΕΛΜΕ Πειραιά : Ακόμα 20 σχολεία υπέρ της απεργίας αποχής – 69 συνολικά μέχρι τώρα.
    by Ρουδάμα Σιούλα on 25/02/2021 at 18:18

ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Το Δ. Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά ανακοινώνει τα σχολεία (69 συνολικά, 20 επιπλέον από χτες) που συμμετέχουν μέχρι στιγμής (25/2), κατά πλειοψηφία, στην Απεργία-Αποχή: Πειραιάς (24 σχολεία): 1ο Γυμνάσιο Πειραιά 2ο Γυμνάσιο Πειραιά 4ο Γυμνάσιο Πειραιά 6ο Γυμνάσιο Πειραιά [...] The post ΕΛΜΕ Πειραιά : Ακόμα 20 σχολεία υπέρ της απεργίας αποχής – 69 συνολικά μέχρι τώρα. appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδ. Υπαλλήλων Χίου : Βράζει το LIDL από κρούσματα covid-19
    by Ρουδάμα Σιούλα on 25/02/2021 at 17:19

Ενώ η αύξηση των κρουσμάτων συνεχίζει στο κατάστημα LIDL της Χίου σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πολυεθνική συνεχίζει να το κρατάει ανοιχτό. Από την Τρίτη που έγινε γνωστό μέχρι σήμερα τα κρούσματα έχουν διπλασιαστεί! Η εταιρία κοιτάζοντας μόνο πως θα μεγαλώσει τα κέρδη της όχι μόνο δεν κλείνει το κατάστημα αλλά εξαναγκάζει τους συναδέλφους να δουλεύουν με [...] The post Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Ιδ. Υπαλλήλων Χίου : Βράζει το LIDL από κρούσματα covid-19 appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας : Για τη σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο Θριάσιο
    by Ρουδάμα Σιούλα on 25/02/2021 at 16:57

Ταξικά Σωματεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Δυτικής Αττικής από κοινού με μαζικούς φορείς της περιοχής προχώρησαν σήμερα σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο». Τα Σωματεία απαίτησαν να μην κλείσουν οι δύο από τις συνολικά οχτώ κλίνες γενικής ΜΕΘ όπως και να μην ανασταλεί η λειτουργία της ορθοπαιδικής κλινικής του νοσοκομείου με σκοπό [...] The post Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας : Για τη σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο Θριάσιο appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών :Δεν τρομοκρατούμαστε, δεν υποχωρούμε!
    by Ρουδάμα Σιούλα on 25/02/2021 at 16:51

Δεν τρομοκρατούμαστε, δεν υποχωρούμε! Ο νόμος Κεραμέως- Χρυσοχοΐδη θα μείνει στα χαρτιά!           Τα σημερινά συλλαλητήρια στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη,  σε πόλεις όλης τη χώρας είναι η μεγαλειώδης απάντηση χιλιάδων φοιτητών στο κρατικό όργιο καταστολής, στην πολιτική επιλογή της κυβέρνησης να τιναχτούν οι σπουδές μας στον αέρα! Οι χιλιάδες φοιτητές που αυτές τις μέρες βρισκόμαστε στο [...] The post Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών :Δεν τρομοκρατούμαστε, δεν υποχωρούμε! appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Εργατικό Κέντρο Αγρινίου : Καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην επίλυση των αιτημάτων των καθαριστριών των κτιρίων του Ο.Α.Ε.Δ.
    by Ρουδάμα Σιούλα on 25/02/2021 at 15:59

Το Εργατοϋπαλληλικό κέντρο Αγρινίου  ζητάει από τη Διοίκηση  του Ο.Α.Ε.Δ άμεσα να προχωρήσει στην αλλαγή  της σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου ( ΣΟΧ)  για τις εργαζόμενες στην καθαριότητα  στις σχολές  και τις υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. από σύμβαση ορισμένου χρόνου σε  σύμβαση  αορίστου χρόνου  γιατί εκτελούν  πάγιες και διαρκείς  ανάγκες . Οι εργαζόμενες  μέχρι σήμερα εργάζονται με [...] The post Εργατικό Κέντρο Αγρινίου : Καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην επίλυση των αιτημάτων των καθαριστριών των κτιρίων του Ο.Α.Ε.Δ. appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας: Για τα κρούσματα σε super market
    by Ρουδάμα Σιούλα on 25/02/2021 at 15:53

Όταν η υγεία των εργαζόμενων δεν μετρά μπροστά στα κέρδη!!! Οι εργαζόμενοι στα super market είναι οι εργαζόμενοι που ένα χρόνο τώρα δουλεύουν ασταμάτητα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, στην ουσία σε συνθήκες θανάτου, δε γνωρίζουν αν θα γυρίσουν υγιείς πίσω στα σπίτια τους. Τα κυβερνητικά λόγια περί ηρωισμού καίγονται καθημερινά στα ανεπαρκή μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς [...] The post Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας: Για τα κρούσματα σε super market appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).