Νέα του Π.Α.ΜΕ

• Κάλεσμα σε Σύσκεψη Σωματείων 5 Οκτώβρη στις 6.30μ.μ. στο Σπόρτιγκ
    by pameadmin on 03/10/2022 at 13:49

ΚΑΛΕΣΜΑ Τα Συνδικάτα που υπογράφουμε αυτό το κείμενο καλούμε όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις της Αττικής, τα πρωτοβάθμια σωματεία, τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες που έχουν την έδρα τους εδώ, να συντονιστούμε για να σημάνουμε απεργιακό ξεσηκωμό. Να μη μείνει χώρος δουλειάς που δεν θα έρθει σε επαφή με τα Συνδικάτα, μέσα από περιοδείες, γενικές συνελεύσεις [...] The post Κάλεσμα σε Σύσκεψη Σωματείων 5 Οκτώβρη στις 6.30μ.μ. στο Σπόρτιγκ appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Σωματεία – φορείς Καρδίτσας – Ψήφισμα ενάντια στις απολύσεις συνδικαλιστών στην Μαλαματίνα
    by pameadmin on 03/10/2022 at 12:58

Οι εκπρόσωποι, εκλεγμένοι και συνδικαλιστές από τα σωματεία, τους συλλόγους και τους φορείς, που συμμετείχαν στη σύσκεψη στις 29-9-22 στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας, καταγγέλλουν την προκλητική κίνηση της εργοδοσίας της «Μαλαματίνα» που με τις πλάτες της κυβέρνησης προχώρησε πριν λίγο στις απολύσεις του προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών [...] The post Σωματεία – φορείς Καρδίτσας – Ψήφισμα ενάντια στις απολύσεις συνδικαλιστών στην Μαλαματίνα appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Εξορμήσεις σε χώρους δουλεία στο Θριάσιο Πεδίο με το απεργιακό κάλεσμα για της 9 Νοέμβρη(ΦΩΤΟ)
    by pameadmin on 03/10/2022 at 12:53

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες Με μικροφωνική, τρικάκια, μοίρασμα ανακοινώσεων και συζητήσεις από νωρίς το πρωί σε χώρους δουλειάς στο Θριάσιο Πεδίο, μέλη από Σωματεία της περιοχής μεταφέρουν το κάλεσμα οργάνωσης του απεργιακού ξεσηκωμού στις 9 Νοέμβρη. Τα ΕΛΠΕ, χώροι δουλειάς του μετάλλου όπως Δημητρίου, Μαραγκάκης, Παπαδάκης, εταιρείες logistics, όπως Βεϊνόγλου, Sarmed, logica, αποθήκες ΑΒ, του κλάδου της [...] The post Εξορμήσεις σε χώρους δουλεία στο Θριάσιο Πεδίο με το απεργιακό κάλεσμα για της 9 Νοέμβρη(ΦΩΤΟ) appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Κάλεσμα για Αλληλεγγύη στον Αγώνα των εργαζομένων στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ
    by Ρουδάμα Σιούλα on 03/10/2022 at 12:49

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα προς όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους, να σταθούν στο πλευρό των απεργών εργατών της επιχείρησης ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ που εδώ και 3 μήνες δίνουν έναν αγώνα κατά των τρομοκρατικών, εκβιαστικών απολύσεων και για συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Παρά τις προσπάθειες εργοδοτών οι εργαζόμενοι δεν υποχωρούν, συνεχίζουν με νέες [...] The post Κάλεσμα για Αλληλεγγύη στον Αγώνα των εργαζομένων στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών – Ο αυταρχισμός της κυβέρνησης και η ποινικοποίηση των αγώνων δεν θα περάσουν!
    by pameadmin on 03/10/2022 at 12:48

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας καταγγέλλει τον αυταρχισμό της κυβέρνησης της ΝΔ που μέσα σε λίγες μέρες σέρνει έναν ακόμη  συνδικαλιστή, τον συνάδελφο Βάλσαμο Συρίγο, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ και Γεν. Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδομών, στα δικαστήρια, με κατηγορίες που παραπέμπουν σε κοινό εγκληματία, για τη συμμετοχή του σε κινητοποίηση ενάντια σε πλειστηριασμό πρώτης [...] The post Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών – Ο αυταρχισμός της κυβέρνησης και η ποινικοποίηση των αγώνων δεν θα περάσουν! appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ – Ψήφισμα αλληλεγγύης στους απολυμένους πρωτοπόρους συνδικαλιστείς εργαζόμενους στο εργοστάσιο της Μαλαματίνα
    by pameadmin on 03/10/2022 at 12:46

Να ανακληθούν οι απολύσεις των πρωτοπόρων εργαζομένων και συνδικαλιστών (προέδρων) των δύο σωματείων  από την εργοδοσία της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ Αφού η εργοδοσία της Μαλαματίνας, δεν κατάφερε να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων στο εργοστάσιο, με τις ευχές της Κυβέρνησης και των δικαστηρίων αλλα και τις δυνάμεις καταστολής των ΜΑΤ, που κάνουν «βάρδια» κυριολεκτικά μέσα στο εργοστάσιο, για [...] The post Ενιαίος Σύλλογος Εργαζομένων ΨΝΑ – Ψήφισμα αλληλεγγύης στους απολυμένους πρωτοπόρους συνδικαλιστείς εργαζόμενους στο εργοστάσιο της Μαλαματίνα appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).