Νέα του Π.Α.ΜΕ

• ΠΑΜΕ Κέρκυρας : Σχετικά με την προτεινόμενη αναστολή νέων εισαγωγών στην ψυχιατρική κλινική
    by Ρουδάμα Σιούλα on 30/07/2021 at 12:18

Με έγγραφο της προς τη Διοίκηση του ΓΝΚ στις 28/7/21 και με θέμα «Τη λειτουργιά του Ψυχιατρικού Τομέα»η αναπληρωτής  Διευθύντρια του Ψυχιατρικού Τομέα κάνει  λόγο για σημαντική υποστελέχωση της ιατρικής  υπηρεσίας σε βαθμό που μετά από την αναρρωτική άδεια που έλαβε ένας εξ αυτών λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας και την κανονική αδεία του μοναδικού επικουρικού [...] The post ΠΑΜΕ Κέρκυρας : Σχετικά με την προτεινόμενη αναστολή νέων εισαγωγών στην ψυχιατρική κλινική appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Συνδικάτο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Κέρκυρας : Απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου για τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου
    by Ρουδάμα Σιούλα on 30/07/2021 at 10:34

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ      ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ     Συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του συνδικάτου με την παρουσία των προέδρων των επιχειρησιακών σωματείων των εργαζομένων στα ξενοδοχεία MEDITERRANEO,  SUNSHINE, MEETING POINT (SANDY –  MYTHOS) ,  LA GROTTA VERDE , PELEKAS MONASTERY,  IKOS DASSIA , BOLENTACO [...] The post Συνδικάτο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Κέρκυρας : Απόσπασμα από τη συνέντευξη τύπου για τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Ψηφίσματα αλληλεγγύης στους εργαζόμενους και το λαό της Κούβας
    by Ρουδάμα Σιούλα on 30/07/2021 at 10:04

Οι οργανώσεις που έστειλαν ψήφισμα αλληλεγγύης στους εργαζόμενους και το λαό της Κούβας καταδικάζοντας την τεράστια υποκρισία και τους επικίνδυνους σχεδιασμούς των ΗΠΑ, είναι οι παρακάτω: ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Λαμίας Λάρισας Άρτας Ιωαννίνων Ζακύνθου Αγρινίου Παλλεσβιακό Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά Παράρτημα Λήμνου του Παλλεσβιακού Εργατικού Κέντρου Νάουσας Κεφαλονιάς – Ιθάκης Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου Θεσπρωτίας Λαυρίου – Αν. [...] The post Ψηφίσματα αλληλεγγύης στους εργαζόμενους και το λαό της Κούβας appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής : 2 Αυγούστου στις 11.30 π.μ. Συνέντευξη Τύπου για τα προβλήματα των εργαζομένων στον κλάδο
    by Ρουδάμα Σιούλα on 30/07/2021 at 10:03

Της Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 11:30 στα γραφεία του Συνδικάτου (Γλάδστωνος 3) μέλη της κεντρικής διοίκησης του Συνδικάτου και επιχειρησιακών σωματείων, θα κάνουν δηλώσεις σχετικά με τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις τουριστικές και επισιτιστικές επιχειρήσεις The post Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής : 2 Αυγούστου στις 11.30 π.μ. Συνέντευξη Τύπου για τα προβλήματα των εργαζομένων στον κλάδο appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Ψήφισμα συμπαράστασης εργατικών συνδικάτων : Όχι στην απόλυση του προέδρου του ΣΕΜΛΑ
    by Ρουδάμα Σιούλα on 30/07/2021 at 09:59

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που υπογράφουμε το κείμενο, καταγγέλλουμε στην εργατική τάξη την εργοδοσία της EDILMAC, που προχώρησε σήμερα 28/07, παράνομα και καταχρηστικά στην απόλυση του προέδρου του Συνδικάτου Μεταλλείων και Λατομείων Βορείου Ελλάδος (Σ.Ε.Μ.Λ.Α.) και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας (Ο.Μ.Ε.) με την απαράδεκτη πρόφαση της μη τήρησης των υποχρεώσεών [...] The post Ψήφισμα συμπαράστασης εργατικών συνδικάτων : Όχι στην απόλυση του προέδρου του ΣΕΜΛΑ appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας : Για απειλές για πειθαρχικές διώξεις σε βάρος του διευθυντή της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών
    by Ρουδάμα Σιούλα on 30/07/2021 at 09:59

Η Ε.Γ της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε καταδικάζει την απαράδεκτη,αν και όχι πρωτοφανή, ενέργεια του αναπληρωτή διοικητή του Γ.Ν.Πέλλας –Ν.Μ.Γιαννιτσών, ο οποίος απειλεί με πειθαρχική δίωξη τον διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών αν δεν προχωρήσει άκουσον άκουσον «σε ανακλητική δήλωση με ταυτόχρονη δημοσιοποίηση της» επιστολής του προς τους αρμόδιους, την οποία είχε δημοσιοποιήσει στον τοπικό τύπο. [...] The post Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας : Για απειλές για πειθαρχικές διώξεις σε βάρος του διευθυντή της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Γιαννιτσών appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).