Δελτίο Τύπου:
Για την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στην
παράσταση διαμαρτυρίας του σωματείου μας

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι

Καταγγέλλουμε την εργοδοσία του Ομίλου ΟΤΕ που σε κάθε κινητοποίηση, δράση, παράσταση διαμαρτυρίας του σωματείου μας καλεί την αστυνομία επικαλούμενη την ασφάλεια των εγκαταστάσεων. Την ίδια στιγμή αφήνει αστυνομικούς να μπαινοβγαίνουν στα κτίρια για να αλλάζουν περιβολή, λες και οι χώροι δουλειάς είναι αποδυτήρια! Το ίδιο έγινε και στην σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε το σωματείο μας, η αστυνομία για ακόμη μία φορά μας περίμενε έξω από το κτίριο του Κεραμεικού από τα χαράματα.

Φοβούνται την οργανωμένη δράση, μας θέλουν ανοργάνωτους, μόνους, μακριά από το σωματείο, από κάθε συλλογική δράση και διεκδίκηση.
Μιλάνε για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, ενώ ταυτόχρονα δε δίνουν δεκάρα για την ασφάλεια της υγείας των εργαζόμενων. Το μόνο που τους νοιάζει είναι τα κέρδη τους. Δεν έχουν λάβει κανένα μέτρο προστασίας στους χώρους, έχουν ταμπουρωθεί πίσω από τις ελλιπείς οδηγίες της κυβέρνησης και τους κράτους, ενώ αξιοποιούν κατά κόρον τις ΠΝΠ, όπως αυτή της τηλεργασίας, λες και είναι το μόνο μέτρο που μπορούν να πάρουν. Ακόμη και τη μάσκα μιας χρήσης που ζητήσαμε να παρέχουν στους εργαζόμενους, τη θεωρούν πολυτέλεια.

Εμείς τους λέμε σε όλους τους τόνους ότι είμαστε εδώ, δεν εγκαταλείπουμε, συνεχίζουμε τον αγώνα μας με όλους τους τρόπους

Καλούμε κάθε συνάδελφο να συμμετέχει στην σύσκεψη του σωματείου στις 8 Οκτώβρη στις 6.00μμ στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας, να οργανωθεί, να γίνει μέλος στο σωματείο ώστε όλοι μαζί συλλογικά και οργανωμένα να αντιπαλέψουμε την επίθεση που δεχόμαστε στα δικαιώματα μας και συνολικά στη ζωή μας.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ-ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ