Δελτίο Τύπου:
Για τις μεταροπές των συμβάσεων

Το σωματείο μας μαζί με το ΣΕΤΗΠ, πραγματοποίησε εκ νέου τηλεφωνική επικοινωνία στην διοίκηση της Cosmote – Evalue, καταγγέλλοντας για ακόμα μια φορά τους απαράδεκτους όρους των ατομικών συμβάσεων και απαίτησε να αποσυρθούν άμεσα.

Η διοίκηση από την πλευρά της, δεσμεύτηκε ότι θα σταλούν νέες συμβάσεις σε όλους τους υπό μεταφορά συναδέλφους, που θα έχει αλλαγές στους όρους σε σχέση με το αρχικό κείμενο.

Το σωματείο μας χαιρετίζει τους συναδέλφους που αντέδρασαν και διαμαρτυρήθηκαν για τους όρους των συμβάσεων και δεν δέχτηκαν να πάνε σαν πρόβατα στην σφαγή. Η δυναμική αυτή αλλά και η οργανωμένη έκφραση μέσα από τα σωματεία μας είναι μοχλός πίεσης προς κάθε εργοδότη, δύναμη στα χέρια μας ώστε να αποσπάσουμε στο μέλλον και άλλες κατακτήσεις.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΔΩ

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να κάνουν ένα βήμα παραπέρα, να γίνουν μέλη στο σωματείο μας για να δυναμώσει ακόμα περισσότερο ο αγώνας για την κατάργηση της ενοικιαζόμενης εργασίας, των ελαστικών σχέσεων ώστε όλοι οι συνάδελφοι ενιαία να ενταχθούμε σε μια Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που θα κατοχυρώνει ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, ανθρώπινους όρους και συνθήκες δουλειάς, μακριά και πέρα από διαχωρισμούς σε παλιούς – νέους, Evalue – Mellon/ Manpower κτλ.

Καλούμε τους συναδέλφους να διαβάσουν προσεκτικά τις νέες συμβάσεις που θα αποσταλούν, να μην πιεστούν από deadlines και σε οποιαδήποτε αμφιβολία ή απορία να έρθουν σε επαφή με το σωματείο.

ΔΕ ΘΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ