ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 5.00μμ
ΣΤΟ ΣΕΜΠΟ, ΣΤΗΝ COSCO
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

Το Σωματείο Εργαζομένων στην Cosmote -Evalue Ν. Αττικής εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων της Cosco τις τελευταίες δυο μέρες που συνεχίζεται αποφασιστικά με νέα απεργία στις 28/10 για να μη θρηνήσουν άλλους νεκρούς.

Ο θάνατος του συναδέλφου εν ώρα εργασίας αποκαλύπτει τις εγκληματικές ευθύνες της εργοδοσίας με την συνεχή εντατικοποίηση της δουλειάς και την έλλειψη των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας. Δεν υπολογίζουν τίποτα μπροστά στα κέρδη τους.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν τον αγώνα των εργαζόμενων στην Cosco. Να παλέψουμε όλοι μαζί οργανωμένοι στα σωματεία μας για μέτρα υγείας και ασφάλειας σε κάθε χώρο δουλειάς, για σταθερό ημερήσιο εργάσιμο χρόνο, 7ωρο-5μερο-35ωρο.

Στεκόμαστε στο πλευρό του σωματείου ΕΝΕΔΕΠ, στον αγώνα που κάνει για ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς στο λιμάνι του Πειραιά. Απαιτούμε εδώ και τώρα να αποδοθούν ευθύνες στους υπευθύνους για αυτό το νέο εργοδοτικό έγκλημα. Να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της ζωής, της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στις προβλήτες της COSCO και σε κάθε χώρο δουλειάς.