Νέα του Π.Α.ΜΕ

• Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: 19 Μάη Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση
    by rodoula on 08/05/2024 at 12:06

Συνάδελφοι, Η Διοίκηση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, σας καλεί σε τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση, στις 19 Μάη 2024, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου μας Βερανζέρου 1 πλ. Κάνιγγος , με τα παρακάτω θέματα: Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός. Έγκριση ισολογισμού και προϋπολογισμού για το επόμενο διάστημα. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής. Προβλήματα του κλάδου, The post Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: 19 Μάη Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Ελπιδοφόρα μηνύματα φέρνουν τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών για το 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ
    by rodoula on 08/05/2024 at 11:52

Παραθέτουμε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, σε 29 ΕΛΜΕ από τις 87, για το 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ. Τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών αποτυπώνουν την ενίσχυση της Αγωνιστικής Συσπείρωσης Εκπαιδευτικών, που σημειώνει άνοδο σε ψήφους, σε ποσοστά και αντιπροσώπους. Οι σημαντικοί αγώνες που αναπτύχθηκαν το προηγούμενο διάστημα στον κλάδο ενάντια στην κυβερνητική πολιτική μπορούν να έχουν The post Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Ελπιδοφόρα μηνύματα φέρνουν τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών για το 21ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Όλοι στο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στο Σύνταγμα
    by rodoula on 08/05/2024 at 11:34

Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ Παρασκευή 10/5/2024 7:00μμ Σύνταγμα (προσυγκέντρωση 6:00μμ Ομόνοια) Για να καπνίσει πάλι η τσιμινιέρα, να πάρουν μπρος οι μηχανές και τα μεταλλεία! Για να μην μαραζώσει ο τόπος μας! Καλούμε τους εργαζόμενους της περιοχής μας να συνεχίσουν να εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων The post Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Όλοι στο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στο Σύνταγμα appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ: 10 Μάη Νέο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ 19.00 στο Σύνταγμα
    by rodoula on 08/05/2024 at 11:01

Παρασκευή 10/5/2024  Προσυγκέντρωση 18.00 Ομόνοια  Νέο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ 19.00 στο Σύνταγμα  Για να καπνίσει πάλι η τσιμινιέρα Για να μην μαραζώσει ο τόπος μας  Με την απόφαση της κυβέρνησης να μην ανανεωθούν οι συμβάσεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, από τις 13/5/24 οι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι των περιοχών γύρω από αυτή θα The post Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ: 10 Μάη Νέο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ 19.00 στο Σύνταγμα  appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Να καπνίσει πάλι η τσιμινιέρα της ΛΑΡΚΟ
    by rodoula on 08/05/2024 at 10:54

Χορός κερδών για τους επιχειρηματικούς ομίλους από τη μια, απολύσεις και φτώχεια για τον λαό. Για αυτό πανηγυρίζει η κυβέρνηση της ΝΔ και την ίδια ώρα ανακοινώνει δεκάδες απολύσεις στους εργαζόμενους στη ΛΑΡΚΟ στο έδαφος της εγκληματικής προσπάθειας να συρρικνωθεί η επιχείρηση για τα κέρδη των λίγων. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση της ΝΔ διαφημίζει The post Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας: Να καπνίσει πάλι η τσιμινιέρα της ΛΑΡΚΟ appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).

• Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Απαιτούμε την στελέχωση με μόνιμο ιατρικό και λοιπό προσωπικό όλων των νοσοκομείων και Κ.Υ Λακωνίας, Μεσσηνίας και Αρκαδίας
    by rodoula on 08/05/2024 at 08:48

Η ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ για τις απαράδεκτες ενέργειές του ενάντια στην Επιστημονική Διευθύντρια του Κ.Υ Γυθείου Λακωνίας. Συγκεκριμένα, η γιατρός υπέβαλλε ως όφειλε υπηρεσιακό έγγραφο προς την προϊσταμένη της αρχή (την διοίκηση της 6ης ΥΠΕ) επισημαίνοντας πως ήδη 4 (τέσσερεις) γιατροί του Κ.Υ Γυθείου έχουν μετακινηθεί στο νοσοκομείο Σπάρτης και πως The post Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Απαιτούμε την στελέχωση με μόνιμο ιατρικό και λοιπό προσωπικό όλων των νοσοκομείων και Κ.Υ Λακωνίας, Μεσσηνίας και Αρκαδίας appeared first on Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (Π.Α.ΜΕ.).