ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΑΦΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Ακόμα δεν πρόλαβε να στεγνώσει το αίμα των θυμάτων στα Τέμπη, και η Cosmote evalue διαφημίζει τη Hellenic Train στους εργαζόμενούς της που εξυπηρετούν το έργο της εν λόγω εταιρίας! Καταμεσίς του 1ου ορόφου στο κτίριο του Κεραμεικού έχει τοποθετηθεί γιγαντοαφίσσα με τον τίτλο σαν από θρίλερ: “ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ”

ΑΙΣΧΟΣ. Τρίζουν τα κόκαλα των νεκρών και οι ζωντανοί ανατριχιάζουν!

Εμείς οι ζωντανοί, που από τύχη δεν είμαστε θύματα των εγκλημάτων αυτής της πολιτικής, δεν θα επιτρέψουμε να συνεχίζεται αυτή η χυδαιότητα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΑΦΙΣΣΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ

Όταν προωθείται η διαφήμιση της συγκεκριμένης εταιρίας, ενώ είναι γνωστό ότι δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο προστασίας ούτε από την ίδια ούτε με ευθύνη του κράτους ώστε να μη θιχτούν τα κέρδη δημιουργώντας ένα θανατηφόρο μείγμα που ήταν θέμα χρόνου πότε θα ξεσπάσει, τότε μιλάμε για ξεκάθαρο πλυντήριο ευθυνών με ευθύνη της cosmote evalue.

Η μπίζνα μίλησε: όταν ο πρόεδρος του ΟΤΕ ανέφερε στην ομιλία του ότι τα Τέμπη ήταν από ανθρώπινο λάθος, “ξέχασε” να μας πει ότι ένας από τους πελάτες που εξυπηρετούν τα τηλεφωνικά κέντρα είναι η Hellenic Train. Όπου υπάρχουν κέρδη και μπίζνες αλίμονο αν δεν αλληλοϋποστηριχτούν μεταξύ τους οι όμιλοι.

Όμως είναι κόκκινη γραμμή για εμάς το να προωθείται η μαύρη προπαγάνδα μέσα στους εργαζόμενους. Δεν ανεχόμαστε να πηγαίνουμε στη δουλειά μας και, αντί να δουλεύουμε ανθρώπινα, να μας ξεζουμίζουν και να μας πείθουν και για την αξιοπιστία των δολοφόνων.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να απαιτήσουν να σταματήσει αυτή η χυδαιότητα. Συνεχίζουμε να καταδικάζουμε τους πραγματικους ενόχους, όπως καταδικάστηκαν στις μεγαλειώδες συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλαδα.

Ειδικότερα οι συνάδελφοι που εξυπηρετούν το έργο της hellenic να μην ανεχτούν να γίνουν ο δούρειος ίππος για να περάσει το ξέπλυμα των ευθυνών για αυτό που έγινε. Το ότι καλούμαστε να εξυπηρετήσουμε το συγκεκριμένο έργο δε σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε τι έγινε για να είναι ευχαριστημένος ο πελάτης. Αντίθετα, με την καθημερινή μας στάση και τη συμμετοχή μας στον οργανωμένο αγώνα θα απαιτήσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά να πληρώσουν όλοι, εταιρίες κυβερνήσεις και κράτος, για όλα τα ‘’Τέμπη’’ των τελευταίων χρόνων. Με το δυνάμωμα του σωματείου μας απαιτούμε εδώ και τώρα μέτρα προστασίας στο χώρο δουλειάς μας, Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που θα προλαμβάνει ατυχήματα και επαγγελματικές ασθένειες.

ΚΑΤΩ Η ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ – ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ, ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ