Για την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 21/01

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας συνεδρίασε στις 21/01. Στη συζήτηση αναδείχθηκαν για ακόμα μια φορά οι άθλιες εργασιακές συνθήκες που επικρατούν σε κάθε έργο – τμήμα – κτήριο της Cosmote – Evalue.  Πίεση – ένταση της δουλειάς για να πιαστούν οι στόχοι που θέτει κάθε φορά η εργοδοσία, ενώ οι μισθοί μας παραμένουν καθηλωμένοι και αδυνατούμε μήνα με το μήνα να ζήσουμε.

Ζήτημα που απασχόλησε την συνεδρίαση είναι και τα μέτωπα του πολέμου που πυκνώνουν γύρω μας και η εμπλοκή της χώρας μας ολοένα και περισσότερο σε αυτόν, αφού και η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ δίνει γη και ύδωρ σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, βάζοντας τον λαό μας σε μεγαλύτερους κινδύνους. Επίσης οι χιλιάδες πλειστηριασμοί λαϊκών – εργατικών κατοικιών που είναι στα σκαριά.

Με αυτά ως επίκεντρο το ΔΣ αποφάσισε:

  1. Συμμετοχή του σωματείου μας στο συλλαλητήριο στις 27/01 στις 12:00 στο Πάρκο Ελευθερίας: Να σταματήσει τώρα η εμπλοκή της χώρας μας στον σφαγιασμό του Παλαιστινιακού λαού.
  2. Σύσκεψη των εργαζομένων στο κτήριο του Κεραμεικού 28/01: Να σταματήσει τώρα η πίεση και η εντατικοποίηση της δουλειάς.
  3. Περιοδείες – ενημέρωση συναδέλφων στα κτήρια Αθηνάς – Κεραμεικού – Μοσχάτο – Νέο Κόσμο – Αγία Παρασκευή

 

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΉ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ Ή ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ

18/02 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ