ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Εμείς οι εργαζόμενοι στην Cosmote E-Value δηλώνουμε κάθετα την αντίθεσή μας με την κατακόρυφη αύξηση των στόχων και τη συρρίκνωση μισθού στην οποία οδηγεί η αφαίρεση ή μείωση των μπόνους – δεδουλευμένων μας. Οι συνθήκες δουλειάς που έχουν δημιουργηθεί για εμάς είναι αφόρητα πιεστικές και ταυτόχρονα ο μήνας όχι μόνο δεν βγαίνει αλλά μπαίνει και μέσα ειδικά όταν είμαστε αντιμέτωποι με την αφαίρεση των μπόνους παραγωγής. Ζητάμε να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Συγκεκριμένα ζητάμε:

  • Να επανέλθουν οι στόχοι στα προηγούμενα επίπεδα πριν το Δεκέμβρη του 2023. Να επανέλθει και η καταβολή των μπόνους στα προηγούμενα επίπεδα (προϋποθέσεις και πληρωμή ενεργοποίησης).
  • Αύξηση στο μισθό για όλους μας. 900 ευρώ καθαρά για 8 ώρες δουλειά, ανάλογα με αυτό και στις 6 ώρες δουλειά. Τόσα χρειαζόμαστε για να καλύπτονται οι ανάγκες μας κάθε μήνα. Να αναγνωριστούν οι τριετίες σε όσους συναδέλφους μας δουλεύουν πολλά χρόνια στον ίδιο εργοδότη.
  • Να σταματήσει τώρα το εργασιακό bulling – mobing που είναι καθημερινό φαινόμενο.

Βασικό σε όλα τα παραπάνω είναι όλοι οι επινοικιαζόμενοι να γίνουν evalue.

Τα αιτήματά μας δεν αφορούν μόνο τα έργα telesales, αλλά όλους τους εργαζόμενους αφού αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις.

Με το παρόν κείμενο συμφωνούμε οι:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuoeKtOfEqDuSnZylW4wBk2IQxdumHEN2t0OtjbZxx8LXKtg/viewform