ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ!
ΣΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΣΤΙΣ 8.00 Π.Μ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟ ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ
ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι

Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες συναδέλφους της Cosmote Evalue που συμμετείχαν στην απεργία απαιτώντας να παρθεί πίσω το νομοσχέδιο έκτρωμα. Αυτούς που κόντρα στους εκβιασμούς, τις απειλές και την τρομοκρατία της εργοδοσίας που τους ζητούσε μέρα απεργίας να κάνουν υπερωρίες είπαν όχι, όρθωσαν το ανάστημά τους και ένωσαν τις φωνές τους με χιλιάδες απεργούς σε όλη την χώρα!

Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και στα συλλαλητήρια στις 10 Ιούνη μας γεμίζει αισιοδοξία να συνεχίσουμε τον αγώνα μας! Δείχνει την αποφασιστικότητα των εργαζόμενων να αντιπαλέψουν το νομοσχέδιο έκτρωμα, τους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, την εργοδοτική τρομοκρατία.

Δείχνει το θάρρος να πάνε κόντρα στην προπαγάνδα της κυβέρνησης που παρουσιάζει σύγχρονο ένα νομοσχέδιο που μας πάει αιώνες πίσω που φέρνει ανατροπές σε όλη μας την ζωή. Να αφήσουν πίσω την εργοδοτική πλειοψηφία της ΓΣΕΕ που για μια ακόμη φορά έδειξε ποιος είναι ο ρόλος της. Είναι χαρακτηριστικό ότι χωρίς την πίεση των ταξικών δυνάμεων δε θα είχαν πάρει καν απόφαση για απεργιακή κινητοποίηση (πράγμα που έχουν να κάνουν από το 2018!) μιας που στην αρχή δεν είχαν διαβάσει το νομοσχέδιο και όταν το διάβασαν βρήκαν θετικές πλευρές.

Σπάσαμε τον φόβο και συνεχίζουμε. Η απεργία στις 16 Ιούνη θα είναι ακόμα πιο μαζική!

Το Δ.Σ. του Σωματείου μας συνεδρίασε στις 12 Ιούνη για να σχεδιάσουμε και να αποφασίσουμε την κλιμάκωση του αγώνα. Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του ΣΕΤΗΠ, συμμετέχουμε στην απεργία στις 16/6, στην απεργιακή συγκέντρωση και στο απογευματινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους που συμμετείχαν στην προηγούμενη απεργία, όσους απέργησαν για πρώτη φορά αλλά και όσους δίστασαν να κάνουν το βήμα, στις 16 Ιούνη μέρα ψήφισης του αντεργατικού εκτρώματος στη Βουλή να δώσουν ηχηρή απάντηση σε κυβέρνηση, αστικά κόμματα και εργοδοσία υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα και τη ζωή μας!

Η οργάνωση στα σωματεία και η συλλογική δράση είναι ο μόνος δρόμος για να προστατεύσουμε την ζωή μας, να αποκρούσουμε την επίθεση και να έχουμε νικηφόρα αποτελέσματα. Γιατί οι αγώνες μπορούν να έχουν αποτέλεσμα γι’ αυτό και η σημερινή κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες παίρνει μέτρα απέναντι στα σωματεία για να μπορούν ανενόχλητοι να περνούν τα βάρβαρα αντεργατικά μέτρα και τους σχεδιασμούς. Γνωρίζουν καλά ότι οι εργαζόμενοι όταν το αποφασίσουν μπορούν να φέρουν τα πάνω κάτω! Κι αυτό είναι που φοβούνται! Ας κάνουμε τον φόβο τους πραγματικότητα!

16 Ιούνη απεργούμε. Οι εργαζόμενοι έχουμε τη δύναμη το νομοσχέδιο-έκτρωμα να μην περάσει
Όλοι στην Απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα στις 10.30 π.μ. και συλλαλητήριο στις 5 μ.μ., στο Σύνταγμα
Την Τρίτη στις 14 Ιούνη στις 8 το πρωί όλοι στην κινητοποίηση του σωματείου στο κτίριο του Κεραμεικού στο πλαίσιο προετοιμασίας της απεργίας!