ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 28/11 ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ
ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ – ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ
ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι

Στις 28 Νοέμβρη απεργούμε για την υπογραφή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με πραγματικές αυξήσεις  για όλους στην evalue, για να μπει φρένο στην εντατικοποίηση, απάντηση στις συνθήκες εργασίας στα κτίρια μας.

Στις 28 Νοέμβρη απεργούμε μαζί με όλους τους συναδέλφους από τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών για να διεκδικήσουμε την υπογραφή κλαδικής σύμβασης εργασίας που θα καθορίζει κατώτατο όριο τα 850 ευρώ στο κλάδο, ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.

Στις 28 Νοέμβρη δίνουμε ενιαία και μαχητική απάντηση απέναντι στην ενιαία επίθεση που δεχόμαστε από την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Δεν τσιμπάμε  στα ταξίματα της κυβέρνησης και των υπόλοιπων αστικών κομμάτων.

Η μαζική συμμετοχή στην απεργία θα είναι η καλύτερη απάντηση και στις πλειοψηφίες της ΓΣΣΕ που, αφού δεν μπορούσαν να εμποδίσουν την απεργία, «έπαιζαν» με την ημερομηνία για να απογοητεύσουν τους εργαζόμενους, να μετατρέψουν την απεργία σε ένα μεγάλο “φιάσκο”.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Τα πολυδιαφημιζόμενα υπερκέρδη του ομίλου και αυτό το τρίμηνο βγαίνουν από τη συνεχή πίεση και το “τρεχαλητό” για μειωθούν οι χρόνοι, για να πιαστούν οι συνεχώς αυξανόμενοι στόχοι. Βγαίνουν από το τεράστιο όγκο των κλήσεων, την ατέλειωτη αναμονή, τη διαχείριση εκνευρισμένων πελατών. Βγαίνουν σε συνθήκες που η εντατικοποίηση χτυπάει κόκκινο παντού, σε συνθήκες εργασίας που μεγαλώνουν τη κούραση, εντείνουν τα προβλήματα υγείας, με τα εργατικά ατυχήματα να πληθαίνουν. Βγαίνουν με  μισθούς που δεν φτάνουν για να βγει ο μήνας και όταν βγαίνει είναι μόνο για τα βασικά.

Ο ΟΤΕ και οι άλλες εταιρίες στο κλάδο έχουν συμμάχους  τους τις ενώσεις τους, το ΣΕΒ, το ΣΕΠΕ.  Έχουν τις κυβερνήσεις τους που  έχουν ψηφίσει χιλιάδες νόμους για να στηρίξουν την κερδοφορία τους. Που τώρα πουλάνε «παραμύθι»  για το τέλος δήθεν των μνημονίων ενώ μένουν σε ισχύ 700 μνημονικοί νόμοι, προκαλούν με το νόμου “Αχτσιόγλου-Βρούτση” που καθορίζει τον κατώτατο μισθό με υπουργική απόφαση για να μας δίνουν μια ζωή ψίχουλα, την αύξηση του αφορολόγητου, τα νέα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση για να στηριχθεί  παραπέρα η κερδοφορία των μεγάλων ομίλων και εμείς να ζούμε μια ζωή στη σύγχρονη φτώχεια.

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ

Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ

Η δύναμη μας είναι η κοινή πάλη των εργαζομένων.  Η δυσαρέσκεια, η αγανάκτηση που νοιώθουμε να γίνει οργανωμένος αγώνας.  Να μαζικοποιηθεί το Σωματείο μας, να γίνουν όλοι μέλη.

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Διεκδικούμε :

  • Μια συλλογική σύμβαση εργασίας για όλους τους εργαζόμενος στον Όμιλο που θα εξισώνει τους νέους με τους παλιούς εργαζόμενους προς τα πάνω.
  • Κατάργηση όλων των διαχωρισμών σε νέους – παλιούς, ενοικιαζόμενους κ.α.
  • Υπογραφή ΣΣΕ στην E Value που να αφορά το σύνολο των εργαζομένων άσχετα με την σύμβαση εργασίας και θα καταργεί τους διαχωρισμούς στην πράξη. Διεκδίκηση κλαδικής ΣΣΕ. Κανένας εργαζόμενος στον κλάδο κάτω από 850€.
  • Πλήρη και σταθερή δουλειά για όλους. Άμεση εφαρμογή του 7ωρου – πενθήμερου – 35ωρου & κατάργηση κάθε ελαστικής σχέσης εργασίας στον κλάδο (μειωμένη απασχόληση, ορισμένου χρόνου, ενοικιαζόμενοι κτλ). Να σταματήσει η κοροϊδία των «προσωρινών αναγκών»
  • Προσλήψεις τώρα για την κάλυψη των αναγκών. Να σταματήσει η εντατικοποίηση της εργασίας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 28 ΝΟΕΜΒΡΗ, 10:30 π.μ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ