ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

      Ο αγώνας μας έχει δυναμική και παίρνει έκταση. Αυτό φαίνεται και από τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου Αθήνας στην απόφασή μας για απεργία στις 19/2. Φαίνεται και από την πρώτη νίκη των εργαζομένων στο εταιρικό τμήμα του Κεραμεικού, οι οποίοι έγιναν επιτέλους 8ωροι μετά από 1,5 χρόνο προσπαθειών. Η εργοδοσία θορυβειται!

Δεν αφήνουμε ώρα χαμένη. Παίρνουμε δύναμη ο ένας από τον άλλο και συνεχίζουμε τις προσπάθειες για την επιτυχία της απεργίας μας. Παίρνουμε δύναμη από το ότι συνάδελφοί μας ξεπερνούν το φόβο και την αναμονή, τμήματα αποφασίζουν συλλογικά και ομόφωνα τη συμμετοχή τους στην απεργία. Όσοι συνάδελφοι ταλαντεύονται, να το ξανασκεφτούν και να μη δώσουν πάτημα για να συνεχιστεί η επίθεση που δεχόμαστε.

Δίνουμε μαζικά το παρόν στη συγκέντρωση της Δευτέρας 8.00 π.μ. στην είσοδο του κτιρίου στον Κεραμεικό και μετά στις 12.00 στη συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας μαζί με τους απεργούς της Teleperformance, Webhelp, TTEC, Foundever.

 

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18/2, 11.00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (3η Σεπτεμβρίου και Μάρνης)