Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Συναδελφισσες & συνάδελφοι

Καταγγέλλουμε την διοίκηση του Ομίλου ΟΤΕ, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα προσπαθεί να φιμώσει και να βάλει εμπόδια στην δράση του σωματείου μας.

Συγκεκριμένα εχθές (13/11) η γραμματέας του σωματείου και ενώ προσπαθούσε να ενημερώσει τους συναδέλφους στο κτήριο του Κεραμεικού για την απόλυση εργαζόμενης στον Βόλο, όπως επίσης και για την παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώνει αύριο το σωματείο μας, οι υπεύθυνοι από την ασφάλεια του Ομίλου την ενημέρωσαν ότι σύμφωνα με οδηγίες από τον Όμιλο, απαγορεύεται να μοιράζει φυλλάδια μέσα στον χώρο.
Ενημερώνουμε την διοίκηση του ομίλου ΟΤΕ και όλων των θυγατρικών ότι όσο και να προσπαθείτε να μας φιμώσετε, όσο και να προσπαθείτε να βάλετε φρένο στην δράση του σωματείου, στην ενημέρωση των συναδέλφων δε θα τα καταφέρετε.

Καταλαβαίνουμε ότι η δράση του σωματείου με και των ταξικών δυνάμεων συνολικότερα μέσα στον όμιλο ενοχλεί. Και ενοχλεί γιατί μέσα σε μια περίοδο όπου ο πόλεμος φουντώνει σε διάφορες περιοχές, οπότε η ακρίβεια σαρώνει το εισόδημα μας , υπάρχουν σωματεία και εργαζόμενοι που αντιστέκονται και φωνάζουν:

• Φτάνει πια , δεν βγαίνει.
• Μπορεί να γίνει αλλιώς και όχι να θυσιαζόμαστε για να γεμίζουν οι μεγαλομέτοχοι με δις ευρώ.
• Μπροστά οι ανάγκες των εργαζομένων για μια καλύτερη ζωή, ποιοτικότερη, ομορφότερη, χωρίς να μετράμε το ευρώ , χωρίς να παρακαλάμε να φύγουμε αρτιμελής, υγιείς ή ακόμα και ζωντανοί από τις δουλειές μας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ – Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Καλούμε τους συναδέλφους να ισχυροποιήσουν ακόμα περισσότερο το σωματείο γιατί αυτή τη δύναμη τρέμουν οι εργοδότες.

Καλούμε την διοίκηση του Ομίλου ΟΤΕ να μαζέψει οδηγίες και υποδείξεις.

ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΤΕ
ΟΛΟΙ στην ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 15/11 8:00 π.μ. στο κτήριο του ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ