ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ στην Teleperformance, Webhelp, TTEC & Foundever ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 08/02/24

Το σωματείο μας, εκφράζει την αλληλεγγύη του και στηρίζει τον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων στις 4 μεγάλες εταιρείες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης Teleperformance, Webhelp, TTEC, Foundever .

Οι εργαζόμενοι στην Cosmote – Evalue ξέρουμε πολύ καλά από πίεση για να πιάσουμε τους στόχους της εταιρείας, εξαντλητικούς ρυθμούς δουλειάς, εντατικοποίηση ακόμα και αυταρχικές συμπεριφορές από managers.

Ξέρουμε επιπλέον πως είναι να φτάνει στα μισά ο μήνας και να αδειάζει το πορτοφόλι μας, το βιώνουμε καθημερινά, ενώ, στην αντίπερα όχθη, η εργοδοσία του ΟΤΕ να πνίγεται στα δισεκατομμύρια που βγάζει από τη δική μας δουλειά, τον μόχθο μας . Ξέρουμε καλά πως είναι να δουλεύεις χωρίς Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με κατοχυρωμένα δικαιώματα, ενώ κάθε μήνα να παλεύουμε να πάρουμε τα πολυπόθητα bonus μπας και αυξήσουμε λίγο το εισόδημά μας.

Συνάδελφοι είμαστε μαζί σας. Ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας. Σε αρκετά από τα κτίρια που εργαζόμαστε, συστεγαζόμαστε με εσάς . Δουλεύουμε σε κοινά ή ακόμα και σε ίδια έργα, δίπλα – δίπλα στα ίδια γραφεία . Βιώνουμε την ίδια εκμετάλλευση με εσάς . Μαζί βγάζουμε τα κέρδη τους . Οι εργαζόμενοι όλου του κλάδου είναι και πρέπει να είναι μια γροθιά, τα συμφέροντά μας είναι κοινά .

Οι εργαζόμενοι γινόμαστε μια γροθιά απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε από τους εργοδότες.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ